Home Section 1

  OBS!!
  OPSKRIVNING PÅ EKSTERN VENTELISTE til køb af bolig er LUKKET p.t., da vi overgår til online opskrivning.
  Når systemet er klar til brug i løbet af efteråret, skal man skrive sig op hér på hjemmesiden og betaler kr. 200 online.
  Fornyelse hvert år kr. 200 sker også online via denne hjemmeside

  OBS!!

  Kontakt os

  Om Vævergården

   

  Vævergården blev bygget i 1993 på grunden efter Carl Flensburgs & Sebbelovs Linnedvæveri, der lukkede i 1973. I 1974 købte Tårnby Kommune den gamle fabrik og rev bygningerne ned. Her er nu opført Vævergården, som blev bygget for at genhuse nogle af de familier, der måtte forlade deres hjem på grund af Øresundsforbindelsens anlæggelse.

  Vævergården er en andelsboligforening med 60 lejligheder af forskellig størrelse. Nogle er i stueplan i et plan, andre i et plan på første sal og igen andre lejligheder er beliggende i stueplan og første sal og sluttelig nogle på første og anden sal. Ejendommen er beliggende på arealet afgrænset af Amager Strandvej, Engmarken, Søvangs Allé og Saltværksvej - en perle lige ned til Øresund. Der er 5 minutters gang til Kastrup lystbådehavn, badeanstalt, Den Blå Planet og direkte adgang til Amager strandpark.

  Vævergården er tæt på Kastrup Metro og der er flere naturskønne områder i nærheden.

  Udover at bestå af 5 forskellige boligblokke er der i midten i parklignende omgivelser vores fælleshus, hvor der er plads og faciliteter til 50 gæster. Udenfor er der borde og bænke samt en stor legeplads for børnene i beskyttede omgivelser.

  Hver lejlighed i stueplan har en lille have, som er en del af fællesarealet, hvilket disse andelshavere har fået tildelt rådighed over. De fleste af lejlighederne, der ikke disponerer over en have har i 2008 fået bygget en altan.

  Alt i alt er Vævergården en perle tæt på strand, natur og by med en god blanding af ældre og yngre beboere samt børnefamilier.